Haberler Havalandırma Kanalı Dezenfeksiyon

Havalandırma Kanalı Dezenfeksiyon

 

Kaliteli Hava Mümkün

 

Temiz havalandırma ve filtrasyon sistemleri toplu yaşam alanlarında aldığımız havanın kalitesine doğrudan etki yapar. Bu sebeple, temiz binalar havalandırma kanallarının, filtrelerin, fanların, davlumbazların vb. temizliği ile mümkündür.

Lejyoner hastalığından çeşitli nefes yolu hastalıklarına kadar birçok hastalık uzun süre içinde durduğumuz, çalıştığımız kısacası yaşadığımız ev ve iş ortamlarımızda aldığımız nefesten kaynaklanabilmektedir. Hasta binalar meydana gelebilir ve kısaca “Hasta Bina Sendromu” kavramı karşımıza çıkar.

İç hava kalitesi, temiz hava ve sağlıklı çalışma ortamı sağlamaktadır. Özellikle, hastaneler iç hava kalitesinin en üst düzeyde olması gereken yerlere en uygun örnektir. Hijyenik havalandırma santral sistemlerinin belirli periyodlarla yapılması ve sistem dezenfeksiyonu iç hava kalitesi açısından önemlidir.

İşte bu işlemler için Teinnova, yenilikçi teknoloji sloganı ile çıktığı yolda 20 yıldır havalandırma kanal temizliği makine ve ekipmanları üretmektedir.

Dünyanın birçok yerinde hastaneler, binalar kısaca tüm yaşam alanlarında, iç hava kalitesinin ölçülmesi, sistemlerin temizlenmesi ve dezenfeksiyonun sıklıkla yapıldığını gözlemliyoruz. Özellikle, Avrupa ülkelerinde belirli sıklıkta havalandırma sistemlerinin temizlenmesi ve bunların periyodik olarak denetlendiğini görüyoruz.

Hava kalitesi ölçümleri, petri kabı ile alınan parçacıklar ve mikrobiyolojik testler yanı sıra bina havalandırma sistemlerini oluşturan filtre, fan, kanal temizliği ve dezenfeksiyonu başlıca yapılan uygulamalardır.

Hastane ve tıp merkezleri için iç hava kalite değerlendirmesi standardı “UNE 171340” şartlarına uygun ürünlerin ve temizleme ekipmanlarının tercih edildiğini görebilirsiniz. (UNE 171340 Indoor Air Quality Evaluation Inside Hospital Centers)

Ülkemizde baca ve havalandırma kanalı temizliği, restoran, alışveriş merkezi, fast food zincirleri yağlı kanal ve mutfak sistemleri temizliği belirli periyotlarla yapılmaktadır.

Teinnova robotik ekipman ve makinelerinin ülkemizde de tüm yaşam alanlarımızda kısa süre içerisinde yaygınlaşacağını öngörerek sağlıklı ve güzel dünler diliyoruz.

Bu hizmeti almak için AB Teknik hizmetler ile temasa geçebilirsiniz .

 

Firma üretim merkezi İspanya’da olup, ürünleri 75’den fazla ülkede tercih edilmektedir.

Geçtiğimiz yılın sonundan itibaren CFR GLOBAL tarafından ülkemizde de sunulmaya başlanan Teinnova ürün ve çözümleri ülkemiz havalandırma temizliği sektöründe de kullanılmaya başlanmıştır.

Fırçalama robotları, köpük ve durulama makineleri ile insana dayalı çalışma prensibi azalmış ve bu uygulama ile yapılan kanal temizliği müşteriler tarafından tercih edilmeye başlanmıştır.

Havalandırma sistemlerinin temizliği konusu, hastaneler, binalar, alışveriş merkezleri, fabrikalar, iş yerleri kısacası tüm yaşam alanlarımız için söz konusudur.

Belirli frekans ve dönemlerde yapılması ise havalandırma sistemlerinin sürekli olarak temiz olmasına katkı sağlar.

7/24 Bize ulaşabilirsiniz
İstanbul Merkezimiz
Mecidiye Mah.
Fatih Bulvarı
No 413/3
Sultanbeyli/İstanbul
Telefon Numaralarımız
İstanbul: 0216 496 5 630
Ankara: 0850 433 56 30
Antalya: 0242 311 60 66
E-posta Adresimiz
bilgi@abteknik.com.tr

Copright @ 1998 -2015 - AB Teknik Hizmetler Ltd. Şti.

Bu sitede iyzico ile ödeme yapabilirsiniz.
Whatsapp ile ulaş! Hemen ara!